Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tökéletes arcápolás

novagelogo_top.jpg

BEMUTATJUK AZ ÚJ, TUDOMÁNYOS FEJLESZTÉSŰ, ÖREGEDÉSGÁTLÓ HATÁSÚ ARCÁPOLÓKAT
A NovAge egy öregedésgátló hatású arcápoló család. A továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú termékek célzottan, a bőr életkorral változó igényeinek megfelelően kezelik a bőröregedés jeleit. A NovAge az AgeReflect™ elnevezésű, egyedülálló tudományos, a bőröregedéssel kapcsolatban végzett tanulmány eredménye, amelyet az Oriflame közel 1000 hölgy részvételével folytatott. A tanulmány során tapasztalták, hogy 5-ből 4 hölgy arcbőre nem a valós életkort mutatja - a bőr megjelenését több tényező befolyásolja, minden hölgy bőrének öregedése egyéni, és más-más utat jár be.  

Összefoglaltuk a bőr életkorára jellemző tulajdonságokat, így Ön egyszerűbben kiválaszthatja a megfelelő, a bőröregedés jeleit csökkentő termékeket a mindennapi arcápolási rutinhoz. Minden termékcsalád innovatív tudományos kutatás és fejlszetés, valamint továbbfejlesztett technológiák és növényi őssejtkivonatok alkalmazásának eredménye.

novage.jpg

A természet a DNS-ünkben van

Visszatekintve 1967-re, az Oriflame egyike volt azon cégeknek, amelyek elsőként használtak fel közvetlenül a természetből származó összetevőket
termékeikben. A természet ihlette, innovatív technológiák alkalmazása ma is
az Oriflame filozófiájának fontos része. A növényi őssejtek a természet esszenciái. A tiszta, hatékony, környezeti szempontból fenntartható kivonatokat a legújabb tudományos fejlesztések alkalmazásával nyerik ki a növényből.

Az Oriflame fél évszázados tapasztalattal rendelkezik innovatív technológiák és termékek fejlesztésében. Az évek során 30 újító szabadalmat nyújtott be különböző területeken, például a bőrtónus javítása, a bőrfeszesítés, a cellulit elleni kezelések, a hidratálás, a bőröregedés jeleinek csökkentése és a bőrhámlasztás terén.

A TUDOMÁNY ÉS A TERMÉSZET LEGJAVA
A természetből nyert összetevőket kombinálják a haladó tudományos szakértelemmel. Így biztosítják a svéd minőséget és hatékonyságot megtestesítő termékeik eredményességét és biztonságos használatát. Tudományos tanácsadóik nemzetközileg elismert szakértők. Közéjük tartozik például Alain Mavon, PhD, az Oriflame Bőrkutatási Intézetének vezetője.


BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ
Minden klinikai és vásárlók bevonásával végzett vizsgálat az Oriderm-ben, az Oriflame saját vizsgálati létesítményében történik. Az Oriderm a kozmetikumok hatékonyságának tesztelésére a legújabb technológiákat alkalmazza magas felbontású kép- és számítógépes elemzésekkel, speciális kialakítású  érzékelőkkel. Minden NovAge-termék hatékonyságát klinikai vizsgálat igazolja.

 

AKÁR 7X JOBB EREDMÉNY AZ ORIFLAME BŐRFIATALSÁGOT FOKOZÓ ARCÁPOLÁSI RUTINJÁVAL

1. lépés - Arctisztítás

Az arcbőr tisztítása, a smink és az elhalt hámsejtek, valamint egyéb szennyeződések eltávolítása lehetővé teszi, hogy az arcápolók hatóanyagai jobban a bőrbe szívódjanak és optimális eredményt nyújtsanak. A NovAge arctisztítók és arctonikok tisztítják, ragyogóvá és üdévé teszik az arcbőrt.

2. lépés - Szemkönyékápolás

A bőr a szemkörnyéken vékonyabb, így különleges ápolást igényel. A NovAge szemkörnyékápoló krémek speciális formulája hatékony technológiát tartalmaz, amely gyengéd a szemkörnyék bőréhez.

3. lépés - Hatékonyság fokozása

Az arcápoló szérumok formulája kivételes koncentrációjú és hatákonyságú technológiát tartalmaz. A szérumok fokozzák a nappali és az éjszakai krémek eredményességét.

4. lépés - Nappali és éjszakai krém

Minden NovAge nappali krém formulája védi és hidratálja a bőrt napközben. Az éjszakai krémek extra táplálást nyújtanak a bőrsejteknek alvás közben.

 

Legyen Oriflame törzsvásárló, vásároljon online akár már ma, 20% kedvezménnyel!

IGÉNYELJEN saját törzsvásárlói kódot, mellyel KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL vásárolhat, 999 Ft éves tagdíj fejében BÁRMIKOR, BÁRMENNYIT, BÁRMEKKORA ÖSSZEGBEN !

Töltse ki a lentebb található űrlapot, küldje el és egy megerősítő e-mail után akár már ma rendelhet is!

https://goo.gl/forms/NSri9FrLs29uKCIv1

 

 

Cikkek

ÚJ Novage szett férfiaknak

2018.02.12

A modern férfiak mozgalmas életet élnek, ezért egyszerű arcápolási rutint
igényelnek. A NovAge MEN arcápolók azonnal energizálják a bőrt, tartós
öregedésgátló hatást nyújtanak, egészségesebbé és fiatalosabbá teszik a bőr
megjelenését.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0

Novage - Bright Sublime

2018.02.02

A ragyogóbb, egységesebb bőrtónusért és a pigmentfoltok csökkentésére.

 

Novage - Time Restore

2018.02.02

A bőrtömörség és a bőrfeszesség fokozására, a mélyebb ráncok csökkentésére

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0

Novage - Ultimate Lift

2018.02.02

A feszesebb arcbőrért, a határozottabb arckontúrért és a láthatóan kevesebb ráncért

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0

Novage - Ecollagen

2018.02.02

A simább arcbőrért és kevesebb ráncért

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0

Novage - True Perfection

2018.02.01

True Perfection - A bőr ragyogásának és hidratáltságának fokozására, a pórusok méretének csökkentésére

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0

NovAge - Forradalom az arcápolásban

2016.03.24

"Az Oriflame közel 50 éve elkötelezett híve a hatékony bőrápolásnak. Csapatommal nagyon büszke vagyok a kutatás és fejlesztés terén elért csodálatos eredményekre. A NovAge arcápolókkal egy új fejezet kezdődik bőrápolóink történetében. Egy innováció a bőrfiatalítás tudományának világában. Az Oriflame bőrápolók terén elért eredményeinek és az öregedésgátlás kutatásában szerzett tudományos szakértelmének köszönhetően, képes arra, hogy hatékonyan lépjen fel a bőröregedés jeleivel szemben a bőr valódi életkorától függetlenül. Termékeink hatékonysága
klinikailag igazolt." /dr. Alain Mavon/

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A tökéletes arcápolás | Hozzászólások: 0