Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Novage - Ultimate Lift

2018.02.02

1.png

2.png

 

AKÁR

70%-KAL
 

RUGALMASABB

BŐR 12 HÉT

ALATT

 

34 hölgy bevonásával végzett klinikai vizsgálatok alapján.

 

 

4 LÉPÉS A RUGALMASABB, FIATALOSABB MEGJELENÉSŰ BŐRÉRT - Akár 7x jobb eredmények az Oriflame bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutinjával

 

1. LÉPÉS - TISZTÍTÁS

Az arcbőr alapos tisztítása, a smink, az elhalt hámsejtek és a szennyeződések
eltávolítása lehetővé teszi az arcápolók hatékonyabb felszívódását és fokozza
azok hatékonyságát. A NovAge bőrkisimító arctisztító tej és a bőrpuhító arctonik tisztítja, mélyen táplálja és hidratálja a bőrt.

3.jpgARCTISZTÍTÓ - Gazdag, krémes állagú, öregedésgátló hatású arctisztító tej NutriPlus-technológiával. Mélyen tisztít, eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, táplálja, puhává, üdévé és bársonyosan simává teszi a bőrt.

ARCTONIK - Frissítő hatású vizes-zselés állagú, tonizáló arcápoló lotion HydraPlus-technológiával. Eltávolítja a smink és a szennyeződések maradékát. Fokozza a bőr hidratáltságát, tisztává, puhábbá, simábbá és üdébbé teszi a bőrt. 

 

 

2. LÉPÉS - A SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA

A bőr a szemkörnyéken vékonyabb, így különleges ápolást igényel. Az Ultimate Lift lifting-hatású szemkörnyékápoló krém hatékony technológiával előállított, egyedi formulája gyengéden ápolja a bőrt.

5.jpgA feszesebb, simább, rugalmasabb bőrért.

Azonnali hatás: Simább, puhább bőr, üdébb megjelenés. Rendszeres használattal: A bőr feszesebb lesz, visszanyeri rugalmasságát és fiatalos megjelenését. Határozottabbá válik a szemkörnyék bőre, csökken a ráncok megjelenése.

Az AspartoLift Technológia regenerálja a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős sejteket, a növényi őssejtkivonat segít megakadályozni a bőr kollagéntartalmának csökkenését. A koffein stimuláló hatású, frissíti a szem alatti területet. Fényvisszaverő részecskéi optikailag egyenletesebbé teszik a bőr felszínét.

 

 

3. LÉPÉS - A HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA

Az Ultimate Lift lifting-hatású koncentrált szérum az alkalmazott technológiáknak köszönhetően fokozza a nappali és az éjszakai krémek hatékonyságát.

6.jpgJelentősen fokozza a bőr feszességét, klinikailag igazoltan.

Azonnali hatás: Simább, puhább lesz a bőr, fényvisszaverő hatásának köszönhetően ragyogóbb a megjelenése.
Rendszeres használattal: Klinikailag igazoltan feszesíti a bőrt, helyreállítja rugalmasságát, jelentősen csökkenti a mélyebb ráncok megjelenését. Hatására simább, rugalmasabb és fiatalosabb lesz a bőr.

A kötőszövet erősítő AspartoLift Technológia és a kollagéntermelődést fokozó Tri-Peptide Komplex együttesen fejti ki öregedésgátló hatását. Fényvisszaverő részecskéi optikailag finomítják a bőr tónusát.

 

 

4. LÉPÉS - NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI KRÉM

7.jpgAz Ultimate Lift lifting-hatású nappali krém 15-ös fényvédő faktort tar talmaz, amely védi a bőrt a napsugarak okozta károsodásokkal szemben. A lifting-hatású és bőrfeszesítő éjszakai krém mélyen táplálja a bőrt az éjszaka folyamán.

Azonnali hatás: simább és ragyogóbb bőr.

Hogyan hat: A szabadalmaztatott AspartoLift Technológia helyreállítja a bőr kötőszöveti rétegében található, a bőr rugalmasságáért felelős fibroblasztok működését, a növényi őssejtkivonat segít megakadályozni a természetes bőrkollagén csökkenését.

Luxus, kiváló hatékonyságú nappali krém AspartoLift-összetevővel. Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát, hatására láthatóan javul a bőr kontúrja. Növényi őssejtkivonata szinte kisimítja a ráncokat, 15-ös fényvédő faktora védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodásokkal szemben.
Rendszeres használat során: A bőr feszesebb lesz, visszanyeri rugalmasságát
és fiatalos megjelenését, csökken a ráncok megjelenése.

Az extra tápláló és bőrfeltöltő hatású éjszakai krém Aspartolift-összetevővel és növényi őssejt kivonattal helyreállítja a bőr hidratáltságát, feszességét és rugalmasságát, határozottabbá teszi az arc kontúrját és csökkenti a ráncok megjelenését.

 

8.jpg

Tetszik Önnek a termék? Szeretné olcsóbban megvásárolni? Regisztráljon az alábbi linken törzsvásárlóként és vásárolja meg 20 % kedvezménnyel!!!

https://goo.gl/forms/PpNo6RFjexT5bVuH2