Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én napi arcápolási rutinom...

2016.03.05

Bőröm öregedésének lassítása naponta kétszer 4 lépésben...

Reggel:

img_20160305_085937.jpg

1.lépés: Tisztítás és tonizálás - Ecollagen habzó arclemosó zselés és Ecollagen regeneráló arctonik - Eltávolítom a szennyeződéseket, majd a tonikkal kiegyensúlyozom és megnyugtatom a bőrömet. Ezzel elősegítve a további termékek felszívódását.

2.lépés: Szemkörnyékápolás - Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápoló krém - Ezzel csökkentem a ráncok és a sötét karikák megjelenését, valamint a szemkörnyék duzzadtsága. Nagyon szeretem a hűsítő golyós applikátorát. A szemkörnyék bőre nagyon érzékeny, ezért különleges ápolást igényel, itt jelennek meg ugyanis az öregedés első jelei.

3.lépés: Szérum - Ecollagen Ránctalanító Lifting-Hatású Szérum - A szérumok magas koncentrációban tartalmaznak aktív összetevőket, ezáltal a bőr mélyebb rétegeibe jutnak el, fokozva ezzel a hidratáló krém hatását.

4.lépés: Hidratálás - Ecollagen ránctalanító nappali krém SPF 15 volt eddig, de mától tesztelem az új NovAge Ecollagen ránctalanító nappali krémet. Egyedülálló, növényi őssejtből nyert kivonata szinte belülről tölti fel a ráncokat, és csökkenti az újabbak kialakulását. Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet.

Este:

img_20160305_090230.jpg

Az 1. és 2. lépés megegyezik a reggeli szokásommal: Smink és a napközben lerakódott szennyeződések eltávolítása, tonizálás és szemkörnyékápolás.

3.lépés: Szérum - Ecollagen éjszakai elixír - Egy kiváló hatékonyságú, regeneráló hatású éjszakai szérum növényi őssejtekből nyert kivonattal és 3-féle hidroxisavval. Kiegyenlíti a bőr tónusát, csökkenti a ráncok kialakulását, összehúzza a pórusokat, szinte azonnal javítja a bőr szerkezetét. 

4.lépés: Hidratálás: Ecollagen ránctalanító éjszakai krém - Az éjszakai krém táplálja és regenerálja a bőrömet miközben én alszom :)

Az arcápoló termékek szettben történő használatával akár 7× jobb eredményt érhetek el, mivel ezek a termékek egymást erősítve érik el a legintenzívebb hatást. Valamint számomra nagyon megnyugtató, hogy ezeknek a termékeknek a hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.