Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szenvedélyünk a szépség

2018.06.07

2.jpg

Több mint 50 évnyi tapasztalatával az Oriflame tökéletesen kombinálja a természet legjavát a legújabb kutatási eredményekkel, hogy hatékony termékeket hozzon létre. Mindig biztos lehet abban is, hogy sminktermékeink, illataink és kiegészítőink segítségével ismerni fogja a legújabb szépség- és divattrendeket.

A maximális hatékonyság érdekében bőrápolási termékeinkben természetes összetevőket kombinálunk a legújabb tudományos technológiákkal. A legmodernebb hatóanyagokat alkalmazva, minden korcsoportnak, minden bőrtípusra és speciális igényre kínálunk megoldást.

Az Oriflame sminktermékei között minden nő megtalálja a számára megfelelőt, legyen az bármilyen hangulat, stílus vagy alkalom. Mi hisszük, hogy a sminknek ki kell hangsúlyoznia a természetes szépséget, miközben lehetőséget nyújt arra, hogy Ön kifejezze hangulatát és személyiségét. Smink-termékcsaládjaink tagjai között vibráló, érzéki színeket talál, melyek játékosságot, luxust vagy kifinomultságot kölcsönöznek a szemnek, ajkaknak, arcnak és körmöknek.

Egy parfüm előhozhat kedves emlékeket, elcsábíthatja Önt vagy távoli helyekre repítheti. Minden Oriflame parfümöt Franciaországban fejlesztettek ki, a parfümök hazájában, biztosítva a lehető legjobb minőséget, innovációt és megjelenést.

A Wellness termékek természetes megoldást jelentenek az egészséges életmódhoz.Több mint 8 év kutatási munka eredményeként jött létre a Wellness by Oriflame termékcsalád, amely hozzásegítheti Önt egy egészségesebb, teljes élethez. Táplálékkiegészítő termékeink a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközpontunkban kerültek kifejlesztésre.

Érdekli a szépségápolás, az egészséges életmód? Szeretne tippeket, ötleteket svéd szakértőktől?
Csatlakozzon a most induló facebook csoporthoz az alábbi linken: