Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Novage Advanced bőrmegújító kezelés

2018.02.16

2018004-023-hu-hu.jpg

KLINIKAILAG IGAZOLTAN, JELENTŐSEN JAVÍTJA A BŐR FELSZÍNÉNEK MEGJELENÉSÉT
Az intenzív peeling kezelés glikol- és tejsavat (alfahidroxi-sav) tartalmaz, mikorhámlasztást nyújt, eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Elősegíti a sejtek regenerálódását és megújulását. A HydrActive-összetevőt tartalmazó normalizáló kezelés a peeling hatás befejező lépése. Helyreállítja a bőr pH-értékét, hidratáló hatása van.

A HÖLGYEK TÖBB MINT 2/3-a, AKIK KORÁBBAN MIKRODERMABRÁZIÓS KEZELÉSEN GONDOLKODTAK, MOST A NOVAGE ADVANCED BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS MELLETT DÖNTENÉNEK

HASZNÁLJA HETENTE 1×  4 HÉTEN ÁT

2018004-022-hu-hu.jpg1. LÉPÉS: PEELING Tegye egy tubus peeling tartalmát egy vattakorongra, és gyengéden simítsa át vele az arc bőrét. Kezdje a homlokon, majd haladjon az orcák, az orr és az áll felé. Kerülje a szem, az ajak és az orrnyílás környékét. Hagyja hatni 10 percig.

2. LÉPÉS: NORMALIZÁLÁS Nem később, mint 10 perc után használja a normalizáló kezelést. Tegye egy tubus tartalmát egy vattakorongra, majd bőségesen vigye fel az érintett területekre. Vigyázzon, hogy a szembe ne kerüljön.

 

Regisztráljon az alábbi linken és törzsvásárlóként február 27. - március 19. között kedvezményes áron 3 999 Ft-ért vásárolhatja meg online!

 

https://goo.gl/forms/NSri9FrLs29uKCIv1