Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért jó Oriflame Szépségtanácsadónak lenni?

Saját kódszámmal, azonnali 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az Oriflame termékeit, kötelezettség nélkül. Így Ön pénzt takarít meg!

Ha megmutatja a katalógust családtagjainak, barátainak, szomszédainak, kollégáinak, csak fel kell vennie a megrendeléseket és az eladásai után azonnali nyereséghez jut! A katalógus „eladja magát”, nem szükséges, hogy értékesítési tapasztalata legyen. Ismerősei értékelni fogják, mivel a vásárlás így kényelmes és egyszerű.

Ha anyagi függetlenségre vágyik és olyan munkát szeretne ahol Ön osztja be az idejét, vagy nagyobb mellékjövedelemre vágyik mint a termékeladásból származó haszon, mutassa meg másoknak is az Oriflame üzleti lehetőséget, építsen csapatot, így együtt még több pénzt kereshetnek. Munka mellett is végezhető, Ön döni el mennyi időt fordít rá. Minél magasabb szintet ér el csapatával, annál magasabb lesz 3 hetente számlájára érkező összeg. Ezen kívül rengeteg ajándékot szerezhet meg, a magasabb szinteken pedig külföldi utazásokon vehetsz részt, akár családtagjaiddal együtt.

Természetesen nem kell egyedül belevágnia, mindenben segíteni fogok!

Ha szeretné megpróbálni, regisztráljon: https://goo.gl/forms/ETRYIfSV2CoybhPF2

 

 

Menüpontok

SIKERTERV

Cikkek: 0

TOP CLUB

Cikkek: 0

START PROGRAM

Cikkek: 0